Na afloop van de informatieavond klonk een welgemeend applaus als blijk van waardering voor de getoonde inzet van de vrijwilligers en uit sympathie voor het plan 12 duurzame woningen ‘voor en door Boijligers’ te bouwen aan De Boschoordweg (en dan met name voor starters en jonge gezinnen).

Een 30-tal Boijligers verzamelde zich in De Tille om zich te laten informeren over de stand van zaken en het voorstel om via een ‘groene crowdfunding’ de financiering van de aankoop van de grond veilig te stellen. Na een uitgebreide presentatie en het beantwoorden van alle vragen werd aan de aanwezigen een brochure uitgereikt met een duidelijk uitleg over de crowdfunding, de te vertrekken leningen en de te ontvangen rente.

“Je doet als Boijliger niet mee aan deze crowdfunding om er rijker van te worden, maar uit sympathie voor het project en tot steun van de jongeren en de leefbaarheid in het dorp” was een spontane uiting van een aanwezige dorpsgenoot.

Inderdaad, hoezeer de projectgroep het applaus waardeert…we moeten het nu hebben van uw sympathie en steun voor het plan! Hier vindt u de link naar de brochure en hier de link naar het aanmeldformulier.

Veel waardering en steun tijdens de informatieavond van 15 september

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *